Kövess minket!
  
     

Tudnivalók kezdő modelleknek

Tudnivalók kezdő modelleknek
2014, április 30.

Ha modell karrierbe szeretne kezdeni, mindenképpen szüksége van egy modell portfólióra! E nélkül képtelenség a manöken szakmáról álmodozni, hiszen ez a fényképsorozat mutatja meg, hogy Ön mire is képes, mennyire sokoldalú, mik az erősségei, miket tud a legjobban bemutatni, milyen ruha, háttér, arckifejezés és hajviselet áll a legjobban Önnek.

Fontos, hogy erre a fotósorozatra szánjon elég időt, és anyagi ráfordítást, mert mint minden kezdés, az első modellfotózás is maghatározó. Biztosan nem szeretne később úgy visszatekinteni első portfóliójára, hogy „Bárcsak jobb helyen készíttettem volna!”, mert akkor már valószínűleg sikeresebb lenne a modell szakmában.

Hogy ezt elkerülje, válasszon profi fotóstúdiót, ahol gondos, szakképzett fotósok vállalják az Ön első modell fotózását. A lehető legjobb formáját mutatják majd meg a képeken keresztül, az első és legfontosabb szempont, hogy Ön meg legyen elégedve a végeredménnyel.  Szakképzett sminkesek és stílustervezők is dolgoznak minden fotóstúdióban – Önnek csak a legjobb formáját kell hoznia!

A csalódás elkerülése érdekében bízza magát profikra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyébfotózások1
Egy igazán személyes ajándék

Az embereket vonzzák a képi megjelenések, hiszen amit a szemünkkel látunk, a fények, a formák, a színek – boldogságot, és...

Close