Kövess minket!
  
     

Portréfotózás? – Profi stúdiókban!

Portréfotózás? – Profi stúdiókban!
2014, április 30.

A portréfotónak a modell személyiségét kell kifejezni valamilyen érzelmet tükrözve. A fotósok segítenek benne, hogy a portréfotó a legelőnyösebb oldalát mutassa be a kamera elé álló személynek. Akkor se csüggedjen, ha talán akad egy-két bőrhibája, esetleg arcbőre egyenetlen, hiszen nem kell profi modellnek lennie, sem hibátlan arcbőrrel rendelkeznie.

portréfotózás, a portré kép olyan, amilyet Ön elképzelt. Háttér, téma, környezet, viselet, mind személyre szabott, de ha esetleg bizonytalan, minden fotóstúdióban dolgozik egy stylelist, más néven stílustanácsadó, aki az ember külső megjelenésének, frizurájának, ruhájának tervezője. Ők segítenek a döntésben, és a jó választásban, hogy a maximumot hozzák ki portréfotójából.

A portréfotó minden portfólió elengedhetetlen darabja, ha modellkarrierbe kezd. Ha már modell, és szeretné felfrissíteni, megújítani portfólióját, forduljon profi stúdiókhoz, akik készséggel segítenek Önnek. Ha még nincs portfóliója, akkor is szívesen fogadják, és portréfotózást vállalnak, hiszen egy jó fotó megmarad az utókornak.

Amennyiben portfólió fotózást szeretne, válasszon olyat, ami a legjobb helyen, professzionális környezetben zajlik. Profi kellékeket, sminkest, elegáns környezetet biztosítanak leendő modelljeiknek, fotósaik magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Bízza magát a legjobbakra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
portrékészítés1
A művészetek öniróniája – a karikatúrák

Talán mindenki ismeri a nyári sétálóutcák szorgos művészeit. Ott vannak minden városban, minden zajos téren, a kezükben ceruza, ecset, előttük...

Close