Kövess minket!
  
     

Mutassa be magát rendkívüli fotózás segítségével!

Mutassa be magát rendkívüli fotózás segítségével!
2016, március 7.

Szeretne egyedi, szép képeket kapni magáról, és gondolt rá, hogy szívesen részt venne profi fotózáson? Egy kitűnően elkészített fotósorozat megmutatja többféle arcát, mindegyik stílusban maximálisan kihozva Önből a legjobbat.

A portfólió készítés életünk legfontosabb fotózása lehet, hiszen nem csak néhány kép gyors kattintását jelenti, hanem ennél jóval többet. Fontos előre tudni, hogy pontosan milyen céllal kérjük a portfóliót. Ha modellkedés a szándékunk, és ügynökségek részére szeretnénk eljuttatni a képeket, akkor nagyon komolyan kell venni, mivel ez szolgál majd bemutatkozásunkként. Nem tudhatjuk előre, hogy milyen területre keresnek új személyt, és azt sem, hogy éppen melyik arcunkra lenne szükségük, így a portfólió semmiképp nem lehet egyhangú. A képek készülhetnek fotóstúdióban vagy szabadtéren. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol minden apró részletre ügyelnek, gondoskodnak a sminkről és a hajról is. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy körültekintően döntsünk a fotós mellett. Nem elegendő csupán a minőségi felszerelés, hozzáértő, tapasztalt szakember is nélkülözhetetlen a kiváló eredmény eléréséhez.

Portfólió igénylése céljából Foto Art Fotóstúdiónkban a legjobb kezekben tudhatja magát. Profi fotósunknak, sminkesünknek, a kiválóan felszerelt fotóstúdiónknak, és az igény szerint kérhető kellékeknek köszönhetően teljes körű, egyedülálló szolgáltatást biztosítunk. Privát és profi portfólión kívül családi portrét, kismamafotózást, valamint más, egyéb kéréseket szintén teljesítünk. A www.fotoartstudio.hu oldalunkon betekintést nyerhet részletesebben eddigi munkáinkba, és kedvezményes árainkról is tájékozódhat.

Készíttesse el igényes portfólióját nálunk, tapasztalt fotós munkáját kérve, professzionális eszközökkel felszerelt fotóstúdiónkban! Privát és profi portfólióval, valamint más jellegű képekkel kapcsolatos kérdéseit felteheti nekünk az info@fotoartstudio.hu e-mail címünkön, és a 06-70-2806732 –es telefonszámunkon! Várjuk megkeresését!

 

 

 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
milibaby.hu_2
Hogy a gyermekkor örök emlék maradhasson!

A gyermekáldás a legnagyobb ajándék az élettől, amit csak két felnőtt –jobban mondva immáron szülő – kaphat. Felnevelni egy kis...

Close