Kövess minket!
  
     

Hogy a gyermekkor örök emlék maradhasson!

Hogy a gyermekkor örök emlék maradhasson!
2015, július 31.

A gyermekáldás a legnagyobb ajándék az élettől, amit csak két felnőtt –jobban mondva immáron szülő – kaphat. Felnevelni egy kis csöppséget, nézni, ahogy a szemünk előtt serdül, majd érett felnőtté válik, egy csodálatos dolog, ám lássuk be: a szülők számára gyermekeik örökre gyermekek maradnak, és pontosan ezért jó ötlet, hogy az örömöket és nagy pillanatokat fényképeken örökítsük meg.

Családi – és gyermekfotózás a különleges pillanatokért!

Már csak azért is mosolyt csal az arcunkra ez a gondolat, mert elképzeljük, hogy milyen vicces és megható lesz ezeket a képsorokat megnézni, amikor gyermekeink is és mi is idősebbek leszünk. Mindig jó visszagondolni a gyermekévek gondtalan pillanataira, a játékra, a nevetésre, és persze a kedvenc gyerekkori ruhákra is, amit a mai napig őrizgetünk fenn a padláson, mert nem akarjuk kidobni, hiszen szívet melengető emlékek kötnek hozzá.

Különleges gyermekruha a különleges fotózásra!

Amikor végleg rászánjuk magunkat a fotók elkészíttetésére, először is keresnünk kell egy jó fotóst, másodszorra pedig vásárolnunk kell gyermekeinknek egy szép új ruhát – elvégre egy fotózásra mindenki kiöltözik, és utána ezek a képek maradnak majd meg az utókornak is.

Mindent összevetve igen hangsúlyos a ruha kérdése. Valami csinos, különleges darab, de azért mégis olyan, amit a későbbiek során is rá tudunk majd adni gyermekünkre. Most pedig jön a nehezebb kérdés: Hol találunk ilyet? Természetesen nálunk, a Milibaby-nél!

Milibaby Baba Webáruház – A különleges gyermekruhák otthona!

Minőségi babaruha és gyermekruha kínálatunkban minden szülő megtalálja a megfelelő ruhadarabot csemetéjének, hiszen nálunk csak olyan gyerekruha és babaruha található, ami egyedi és különleges – pont amilyen az Ön gyermeke.

Kínálatunkat a www.milibaby.hu weboldalon találja meg, de természetesen elérhetőek vagyunk telefonon a 06-30/436-2893-mas számon, és email-ben az info@milibaby.hu címen. Várjuk megkeresését, és ha bármi kérdése lenne, szívesen válaszolunk és segítünk mindenben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
portrékészítés2
Portréfotózás? – Profi stúdiókban!

A portréfotónak a modell személyiségét kell kifejezni valamilyen érzelmet tükrözve. A fotósok segítenek benne, hogy a portréfotó a legelőnyösebb oldalát mutassa be...

Close