Kövess minket!
  
     

Ha szeretné megmutatni elfojtott szépségét!

Ha szeretné megmutatni elfojtott szépségét!
2014, április 30.

Amennyiben megunta már a rosszul beállított képeket magáról, nem tetszik Önnek a családi ebédeken elkattintott fotók sorozata, úgy érzi, hogy több van Önben, és szeretne olyan portfoliót, amely egy az egyben csak az Öné, lehetősége van rá, hogy megmutassa a szépségét, akárcsak barátokról és rokonokról is van szó.

Rengeteg helyen vállalnak már portfoliókészítést, professzionális eszközökkel, eszközökkel, tanácsadókkal, modern, jól felszerelt stúdióval.  Az ilyen helyeken jól képzett fodrászok, sminkesek és stílustanácsadók dolgoznak azon, hogy elkészíthessék Önről élete legjobb fotósorozatát.

Önnek csak meg kell jelennie, elmondani kívánságait is elképzeléseit, majd sminkelés, frizurakészítés és ruhaválasztás után megmutathatja, ki is Ön valójában. Egy ilyen portfoliókészítés mindig élvezetes, és maradandó élmény, nem csak a képek miatt; a szakemberek jó hangulatban végzik munkájukat, hogy Ön is felengedhessen, és minél több arcát megmutassa a kamerának.

 Akár egy ajándék kép, egy változás megörökítése, vagy csak önbizalom növelés a cél, egy portfoliókészítés mindig jó megoldás lehet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
portfoliófotózás2
Egy örök ajándék a családi albumba!

A gyerekek idővel felnőnek, majd kirepülnek az otthon meleg fészkéből, tanulni, majd dolgozni kezdenek, megházasodnak, családot alapítanak, ez az élet...

Close