Kövess minket!
  
     

Extrém lelkűek – extrém testűek

Extrém lelkűek – extrém testűek
2014, április 30.

Sokak számára idegen lehet a kis fém, piercing, amit többen a testük különböző helyein hordanak. Vannak emberek, akik nem tudják elképzelni, hogy egy idegen anyagot hordozzanak arcuk különböző részein, megint mások a személyiségüket fejezik ki vele, és nem tudnának élni a kis ékszer nélkül, ami karakteresebbé teszi arcukat, vonásaikat.

A tetoválást is sokan elítélik, megint mások örömmel pillanatnak bőrük alá bevarrt kedvenc idézetükre, szeretettel tekintenek gyermekeik nevére, akiket nem csak a lelkükben hordoznak szeretet formájában, hanem a testükön is. Az extrém hajszín és öltözködés többnyire egy lélek sokszínűségét mutatja meg, üdítő látvány lehet egy-egy ilyen személy a szürke tömegben.

Rengeteg filmstúdió és modellügynökség keresi nem mindennapi alakjait, amihez elengedhetetlen a portfólió fotózás – sok fotóstúdióban már elérhetőek a direkt erre az ágra szakosodott profi fotósok, akik igyekeznek megmutatni az egyénben lakó egyediséget.

Ha extrém portfólió fotózást szeretne, van rá mód! Érdeklődjön lehetőségeiről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyébfotózások2
Tudnivalók kezdő modelleknek

Ha modell karrierbe szeretne kezdeni, mindenképpen szüksége van egy modell portfólióra! E nélkül képtelenség a manöken szakmáról álmodozni, hiszen ez...

Close