Kövess minket!
  
     

Egy örök ajándék a családi albumba!

Egy örök ajándék a családi albumba!
2014, április 30.

A gyerekek idővel felnőnek, majd kirepülnek az otthon meleg fészkéből, tanulni, majd dolgozni kezdenek, megházasodnak, családot alapítanak, ez az élet rendje. Sokan azonban nem szeretnék, hogy gyermekük emléke nélkül kelljen átvészelniük a napokat – a gyerekkori fényképek aranyosak, de idővel már nem a valóságot mutatják, az általános iskolás ballagás kézzel fogható emlékei is szépek, de azóta is eltelhetett már sok-sok év.

Amennyiben szeretné megajándékozni szüleit egy könnyfakasztó, személyes meglepetéssel, készítessen portfoliót magáról, amit sok fotóstúdió már különböző helyszíneken is vállal – például a kedvenc piknikező helyükön, vagy akár azon a tóparti fűzfán, amire annyira szeretett mászni kiskorában.

Egy ilyen ajándék nagyon hálás és nemes gesztus, szülei gyakran azon kapják magukat, hogy ellágyulva nézik portfolió fotózásának eredményeit, némelyiket a falra, gyönyörű képkeretbe helyezik. Legyen akármilyen különleges kérése, az országszerte működő fotóstúdiók elkészítik Önnek, sőt, többnyire sminkesek, és fodrászok is rendelkezésére állnak.

Lepje meg szüleit ezzel az életre szóló ajándékkal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
portfoliófotózás1
Extrém lelkűek – extrém testűek

Sokak számára idegen lehet a kis fém, piercing, amit többen a testük különböző helyein hordanak. Vannak emberek, akik nem tudják...

Close