Kövess minket!
  
     

Amennyiben a színészet az álomszakmája

Amennyiben a színészet az álomszakmája
2014, április 30.

Noha sokan nem gondolják, de rengeteg ember dédelget színészi ambíciókat, szeretné önmagát viszont látni a tévéképernyők, újságok címoldalán, esetleg egy neves színház műsorajánlójában olvasni a saját nevét, belebújni más bőrébe, és ezer meg ezer maszkot magára húzni.

Akiknek van lehetőségük, és bátorságuk ahhoz, hogy belevágjanak egy ilyen kalandba, továbbá sok kitartással vannak megáldva, már az elején sok buktatóval találkoznak: milyen szereplőválogatásra érdemes jelentkezni, és hol, melyik dráma tagozatban találja meg, amit keres, melyik színház az, amelyik illene az általa elképzelt ideához?

A bajok sorát sokszor az is bővíti, hogy a leendő színésznek portfóliót kell bemutatnia – emiatt azonban senki feje ne fájjon tovább! Országszerte rengeteg profi fotóstúdió készítheti el az Ön portfólióját, legyen akármilyen extrém a kérés, legyen szüksége sminkesre, stílustanácsadóra, vagy csak egy kiváló, szakképzett fotósra, aki képes meglátni az összes arcát.

Ne adja fel álmait, készítesse el portfolióját profikkal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
portfoliókészítés1
Ha szeretné megmutatni elfojtott szépségét!

Amennyiben megunta már a rosszul beállított képeket magáról, nem tetszik Önnek a családi ebédeken elkattintott fotók sorozata, úgy érzi, hogy...

Close